Esittely

Kuten jo etusivulla mainittiin, tallin tilukset sijaitsevat Saksassa, Lüneburgissa. Idea talliin syntyi hetken mielenjohteesta, hurahdettuani puoliverisiin, eritoten näihin saksalaisiin.
Tallin lähiympäristö kattaa paljon laidunmaata, peltoa, metsää ja erilaisia hyviä maastoreittejä. Tallin pihapiiristä löytyy ison tallin lisäksi maneesi, kaksi ratsastuskenttää, tarhoja ja kävelytyskone. Itse tallista taas löytyy lukuisten karsinoiden, satulahuoneiden, toimistojen, pesukarsinoiden ja oleskelutilojen lisäksi hevossolarium sekä jopa hevossauna. Hevosia treenataan lähes päivittäin, mutta jokaiselle hevoselle on pyhitetty oma lepopäivänsä.
Lisäksi tallilla on oma eläinlääkäri, joka käy säännöllisesti tarkistamassa hevoset, jotta kaikki hevosten viat ja vaivat voidaan huomata ajoissa. Kengittäjä ja hevoshieroja käy myös säännöllisesti hoitamassa hevosia. Jokaisen hevosen ruokinnassa on otettu huomioon kulutus ja mahdolliset erikoisrehut. Näin jokainen asukas saa omanlaisensa, tarkkaan suunnitellun rehu-annoksensa aamuin-illoin. Heinää hevosille on jatkuvasti tarjolla.